mond zwart wit Mooie zinnenboek – Satya Nadella

dochters duncan id&t In zijn boek Hit refresh gebruikt Satya Nadella de volgende formule voor het bouwen aan vertrouwen:

biologische vitaminen en mineralen E + SV+ SR = T/t

vergelijken alles in een pakketten tv internet bellen Empathy + Shared values + Safety and Reliability = Trust over time

luxe sauna met overnachting En dat is de basis voor mij om blockchain te willen inzetten voor het onderwijs. We moeten empathisch zijn richting de probleemeigenaar. Vanuit gezamenlijke waarden in het werkveld waar de probleemeigenaar zit kun je vanuit gezamenlijke waarden met een goedgebouwde computercode veel veiligheid en betrouwbaarheid toevoegen. En dat levert vertrouwen op.

race wielen campagnolo zonda Voorbeeld: een leerling heeft geen greep op zijn onderwijsresultaten (probleemeigenaar) en alle onderwijsaanbieders in welke vorm dan ook willen leerlingen zo goed mogelijk ondersteunen in hun persoonlijke groei. Daarvoor is veiligheid nodig (wie kan gegevens gebruiken) en betrouwbaarheid nodig (waar staan gegevens voor, wie heeft deze vastgesteld), maar dat levert samen met voldoende meetmomenten in de tijd vertrouwen op voor de toekomst.

park am ring dusseldorf luchthaven Getagd , .gevolgen el nino indonesië Bladwijzer de morgen college swp.

Geef een reactie

steden oost europa Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. market value of india.