actie poster unicef Desiderius Erasmus, Lof der zotheid

vocht en voedingslijst voorbeeld Lof der zotheid

josh veldhuizen regilio tuur Beoordeling: 2 sterren

campbell warhol soup Sommige teksten moet je als neerlandicus gezien en gelezen hebben. Lof der zotheid van Desiderius Erasmus is er zo één voor mij. De tekst is voor mij, als negentiende-eeuwer wel erg complex. De tekst leest niet heel soepel (in de hertaling door J.B. Kan). Dat komt in de eerste plaats door de lange klassieke zinnen, maar ook door de historische achtergrond en maatschappijkennis die nodig is om deze tekst te kunnen bezien in zijn context.

vertaling ode an die freude Dat wat hoop in de bijbel in zijn tijd bewonderenswaardig maakte, maakt hem enkele honderden jaren later tot een moeilijk te doorwrochten geheel. Ik heb hem uiteindelijk niet uitgekregen: als historisch object interessant, maar niet als literair meesterwerk.

woonruimte gezocht ede Getagd , , , , , .wilden westen merchandise Bladwijzer de randy tulen mol.

Geef een reactie

holster kantoor totaal Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. spree met voeten annie m g schmidt.