suit guru randawa Hella S. Haasse, “De ingewijden”

waarde turkse lira  Beoordeling: 1 ster

eng horror ziekenhuis achtergrond Zes mensen komen min of meer toevallig met elkaar in contact tijdens hun verblijf in het Griekenland van 1954. Het Amerikaanse meisje Jessica Manning, de jonge Kretenzer Niko Stephandidakis, de Nederlandse leraar klassieke talen Lucas Gosschalk, de zestienjarige jongen Marten Siebeling, de schilderes Elina Breskel en de ex-nazi Helmuth Sturm raken bij elkaar betrokken, beïnvloeden elkaar bewust en onbewust en maken ieder voor zich een crisis in de eigen ontwikkeling door. Voor drie van hen betekent dit het (1992) einde van het leven en voor de anderen in zekere zin een begin.*

bass bill payment Dit is géén leuk boek. nachten wakker liggen vond ik erg leuk en ook Oeroeg vond ik leuk en dat beloofde veel voor De ingewijden. Helaas wordt dit absoluut niet waargemaakt. Het grootste probleem van dit boek is het tempo. Dat ligt zo laag dat eenvoudig meerdere pagina’s kunnen worden overgeslagen zonder de verhaallijn kwijt te zijn. Jammer, maar Hella gaat terug de kast in. Ik had me er meer van voorgesteld en ben benieuwd naar ander werk van haar.

versie catharina ziekenhuis afspraak maken Bron: Bol.com

favoriet autos castricum Getagd , , , , , .godtube christian youtube Bladwijzer de milou de jong overleden.

One Response to Hella S. Haasse, “De ingewijden”

  1. Saya auto news today zeggen:

    will tura vergeet barbara Van Ingewijden vind ik de laatste hoofdstuk ”Elina” goed omdat het de lijn van ”De verborgen bron” doortrekt.
    De rest is saai.

Geef een reactie

olie douglas hout Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. bomen onbewoond eiland.