eigenaar auto op kenteken Mies Bouhuys, Herman van Run en Nico Scheepmaker (redactie), “Even geduld aub” (boekenweekgeschenk 1977)

appartement te koop bergen op zoom Beoordeling: 4 sterren

oranje east pak Dit boekenweekgeschenk over het thema ‘televisie en literatuur’ in het jaar dat de televisie in Nederland 25 jaar bestond, is een aanrader. Diverse schrijvers, dichters en journalisten hebben een stuk geschreven over dit onderwerp, geïllustreerd door een tiental kunstenaars. Het is een prachtig vormgegeven tijdsdocument zowel qua vorm als inhoud. De verhalen en gedichten zijn nog prima leesbaar en soms zelfs nog erg actueel. De leukste constatering vind ik dat Peyton Place (de eerste Amerikaanse soapserie) door één van de auteurs tot de ‘minimal art’beweging en dus tot de kunst wordt gerekend.

pierre jacob google scholar Getagd , , , , , , , , , .nationale feestdagen 2015 Bladwijzer de hurf alif ki zakat.

Geef een reactie

stanys das apartmenthotel vienna austria Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. sharon beni instagram.