code the future Mies Bouhuys, Herman van Run en Nico Scheepmaker (redactie), “Even geduld aub” (boekenweekgeschenk 1977)

alles over fuerteventura Beoordeling: 4 sterren

wanneer financieel onafhankelijk Dit boekenweekgeschenk over het thema ‘televisie en literatuur’ in het jaar dat de televisie in Nederland 25 jaar bestond, is een aanrader. Diverse schrijvers, dichters en journalisten hebben een stuk geschreven over dit onderwerp, geïllustreerd door een tiental kunstenaars. Het is een prachtig vormgegeven tijdsdocument zowel qua vorm als inhoud. De verhalen en gedichten zijn nog prima leesbaar en soms zelfs nog erg actueel. De leukste constatering vind ik dat Peyton Place (de eerste Amerikaanse soapserie) door één van de auteurs tot de ‘minimal art’beweging en dus tot de kunst wordt gerekend.

rust download free pc Getagd , , , , , , , , , .licht water festival japan Bladwijzer de zomer sokken heren.

Geef een reactie

tandarts koster nijkerk Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. blaze hindi meaning.