interview diabetes patient Jan van der Noot, “Het bosken”

kantar public jobs Beoordeling: 2 sterren

oorzaak eiwitaanslag op lenzen De dichtbundel Het bosken van Jan van der Noot uit ongeveer 1570 laat het werk zien van een kundig dichter. Hij is goed in wat hij doet, dichten in de traditie van de rederijkers, al zegt hij zelf veel verder te zijn. Toch is het niet het soort poëzie dat mij aanspreekt. Hij laat zien wat hij kan, maar het wordt geen geheel. Het is alsof hij prachtige kleuren verf heeft gemengd en ons zijn pallet toont, zonder er een schilderij mee te maken.

grace williams hawaii five o 2016 Getagd , , , , , .parker classic milleraies pattern Bladwijzer de miljoenen nota 2018 afbeelding.

Geef een reactie

captain bligh ship Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. afstand woerden utrecht.