fase en aarde Jan van der Noot, “Het bosken”

rechtszaak holleeder 2018 Beoordeling: 2 sterren

gerard van der berg psychiater De dichtbundel Het bosken van Jan van der Noot uit ongeveer 1570 laat het werk zien van een kundig dichter. Hij is goed in wat hij doet, dichten in de traditie van de rederijkers, al zegt hij zelf veel verder te zijn. Toch is het niet het soort poëzie dat mij aanspreekt. Hij laat zien wat hij kan, maar het wordt geen geheel. Het is alsof hij prachtige kleuren verf heeft gemengd en ons zijn pallet toont, zonder er een schilderij mee te maken.

gevraagd rundveedrijfmest 2018 Getagd , , , , , .lego new york slyline Bladwijzer de dieet quotes and sayings.

Geef een reactie

stem bij opsporing verzocht Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. aalto theater essen.