benen en billen trainen Henri Knap, “De Ronde van ’43” (boekenweekgeschenk 1981)

doctor kk sinha ranchi Beoordeling: 4 sterren

harvard hr courses De Ronde van ’43 speelt zich af op één oorlogsdag in een Nederlandse provinciestad. Een jonge huisvader maakt een zwerftocht op de fiets. Achterop zit een joods meisje. De man moet haar laten onderduiken. Hij bezoekt een aantal adressen. De bewoners wordt gevraagd of zij het meisje onderdak kunnen verschaffen. De oplossing moet worden gevonden, vóór de spertijd begint. Een oorlogsverhaal. Maar ook een verhaal voor en over alle mensen in alle tijden.

bagage lufthansa kg Dit boekenweekgeschenk heeft een goed verhaal. Technisch zit het niet heel ingewikkeld in elkaar, maar de emoties van de hoofdpersonen worden goed overgebracht. De spanning loopt goed op, het einde is happy, maar niet storend. Goed boekje!

voorbeeld bod op huis Getagd , , , , , , .diensten en producten vmbo Bladwijzer de virender tyagi johnson.

One Response to Henri Knap, “De Ronde van ’43” (boekenweekgeschenk 1981)

  1. P.ennis washington redskins schedule zeggen:

    express zending postnl Kan iemand hier een recensie schrijven?

    laten plaatsen steenstrips leiden Bedankt

Geef een reactie

echte kinderen angelina jolie Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. ambulance dam 121 alblasserdam.