8. maart. vrouwendag. 2017 Henri Knap, “De Ronde van ’43” (boekenweekgeschenk 1981)

bagage lufthansa kg Beoordeling: 4 sterren

effect of computer De Ronde van ’43 speelt zich af op één oorlogsdag in een Nederlandse provinciestad. Een jonge huisvader maakt een zwerftocht op de fiets. Achterop zit een joods meisje. De man moet haar laten onderduiken. Hij bezoekt een aantal adressen. De bewoners wordt gevraagd of zij het meisje onderdak kunnen verschaffen. De oplossing moet worden gevonden, vóór de spertijd begint. Een oorlogsverhaal. Maar ook een verhaal voor en over alle mensen in alle tijden.

teriyaki saus glutenvrij Dit boekenweekgeschenk heeft een goed verhaal. Technisch zit het niet heel ingewikkeld in elkaar, maar de emoties van de hoofdpersonen worden goed overgebracht. De spanning loopt goed op, het einde is happy, maar niet storend. Goed boekje!

horloge 20 mm Getagd , , , , , , .de waard parelduiker Bladwijzer de koopzondag bergen oo zoom.

One Response to Henri Knap, “De Ronde van ’43” (boekenweekgeschenk 1981)

  1. P.ennis goku nigga im high as fuk zeggen:

    nina de boer Kan iemand hier een recensie schrijven?

    dagelijkse behoefte kcal Bedankt

Geef een reactie

kate nash amsterdam Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. buiten bundel vodafone.