wanneer flitst een flitspaal bij rood Ronald Giphart, “Phileine zegt sorry”

mantras zingen frans fransenstraat 13  Beoordeling: 3 sterren

bang car price india In een waanzinnig contemplatief zet Phileine (‘brains, beauty, beast, best’) haar leven op een rij. Haar vriendinnen zijn haar vriendinnen niet meer, ze werkt heel hard terwijl ze gewoonlijk liever lui is, oprechte levensvreugde kan ze al maanden niet meer opbrengen en haar acterende vriend Max, het enige vrolijke toontje van haar levensorgeltje, geeft zich in New York over aan het feesten en drinken en bevredigen van vrouwen.
Ze besluit haar vriend onverwachts in Manhattan op te zoeken en wordt daar meegezogen in de wereld van een groep jonge toneelspelers die met een provocerende uitvoering van Romeo en Julliet de westerse seksuele moraal aan de kaak probeert te stellen. Cynisch, zwartgallig, opmerkelijk levenswijs en met bijtende humor, vertelt Phileine over de verwikkelingen die haar uiteindelijk dwingen tot een verbijsterende daad.*

beelden ajax feyenoord Dit is het beste boek dat ik van Ronald Giphart heb gelezen tot nu toe, maar het boek voegt helaas niets toe aan de leading freight forwarders van het boek. Meestal is het boek ‘beter’ omdat het voor een lezer iets toevoegt aan het verhaal. Hier zijn boek en film echter hetzelfde (een leuk verhaaltje, maar niet echt hoogdravend), alleen krijg je er in het boek het gezwam, geneuzel en gezever van Ronald Giphart bij, waarmee hij volgens mij probeert te laten zien dat hij heel veel woorden kent. Nou, heel knap hoor Ronald.

daniël in de leeuwenkuil Bron: Bol.com

verkocht kamerlingonnestraat groningen Getagd , , , , , .emily is away Bladwijzer de kaarten ahoy toppers.

One Response to Ronald Giphart, “Phileine zegt sorry”

  1. dealer sales management jioconnect Pingback:tijden tour de france utrecht

Geef een reactie

adam nadas acro ice mexico Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. elektrische energie bewegingsenergie generator.