groter gelijk excel Jessica Durlacher, “De dochter”

hannah juvi protect  Beoordeling: 2 sterren

becky g shower songtekst snap king prank

hotel theater figi Wanneer uitgever Max Schaap na vijftien jaar zijn vroegere vriendinnetje Sabine weer terugziet op een boekenbeurs in Frankfurt, is ze in het gezelschap van de oudere Amerikaanse studiobaas Sam Zaidenweber.
De gecompliceerde liefde tussen Max en Sabine laait weer op, al blijft de vraag waarom Sabine hem indertijd zo plotseling verliet een raadsel. Wanneer Max besluit het traumatische levensverhaal van Sam te publiceren komt er een tragedie aan het licht, die ook Sabines verleden in een nieuw perspectief plaatst en laat zien dat schuldgevoel tot veel kwaad kan leiden.*

mijne was ook niet minder Het boek van Jessica Durlacher leest als een soapserie met één verhaallijn. De spanningsboog is ellenlang opgerekt, je kunt best een paar stukken overslaan, zonder de verhaallijn kwijt te raken en onbewust weet je al wat er gaat gebeuren. Het verhaal in De dochter heeft genoeg in zich om tot een zeer spannende roman te worden, maar het is zo opgerekt dat het zijn spanning verliest.

32 eten&drinken goes Bron: Bol.com

ring oevers prijzen Getagd , , , , , .museum elise wessels Bladwijzer de michiel staal neurochirurg.

Geef een reactie

matching dots game Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. motoren voor scrambler cafe racer.