stem gereedschap piano verhoogd Anna Enquist, “Hier was vuur”

mariniers bestormen buitensluis  Beoordeling: 3 sterren

snelheid pc controleren Ik vind Anna Enquist al zeer lang een goede dichteres en schrijfster. Diverse romans en dichtbundels en ook haar voordrachten uit eigen werk spreken mij zeer aan. Maar de bundel Hier was vuur viel me eerlijk gezegd wat tegen. De passie en kracht die ik in de bundels De tweede helft en vooral in De tussentijd aantrof, ontbreken hier geheel en dat vind ik jammer.
De gedichten in deze bundel lijken zeer onpersoonlijk, zijn vormtechnisch niet heel bijzonder en het lijkt alsof . Het gedicht Mijn zoon is de enige positieve uitzondering hierop. Deze bundel bracht mij niet wat ik er van hoopte. Gelukkig weet ik dat hierna nog erg mooi werk is uitgekomen, dus laten we het een dipje noemen.

shockwave therapie ervaringen Getagd , , , , , .moed verzamelen afbeelding Bladwijzer de het pakhuis albergen.

Geef een reactie

emoties beinvloeden lichaam Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. houdt rekening met.