long funny jokes 2016 “Phileine zegt sorry” (regie: Robert Jan Westdijk)

time team episodes  Beoordeling: 4 sterren

barbara alexandra reemer Van de verschillende boekverfilmingen die ik in het verleden heb gezien, is dit toch één van de minst vervelende. Boeken van Ronald Giphart zijn nou niet bepaald mijn favorieten, maar als film werkt het verhaal van de eigengereide Phileine en haar vriend, die verzwijgt dat hij naakt in een Romeo en Julietbewerking staat, prima.

paus johannes mis bladmuziek De taal, vooral in de eerste paar scènes, komt direct uit het boek van Giphart en werkt me dan ook direct op de zenuwen. De manier van filmen, stapjes die Phileine uit het verhaal doet om commentaar te leveren op het gebeuren en het acteerwerk van Kim van Kooten en Michiel Huisman maakt alles goed. Een prima film om een avondje mee op de bank te zitten.

duur en hoogte ww Getagd , , , , , , .normaal hoken in hummelo live Bladwijzer de transport bench voor honden.

Geef een reactie

hoe vroeg moet je op schiphol zijn Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. slot it goede wedstrijd auto.