collins easy learning english “Phileine zegt sorry” (regie: Robert Jan Westdijk)

dronken in vliegtuig  Beoordeling: 4 sterren

geboren bij 26 weken zwanger Van de verschillende boekverfilmingen die ik in het verleden heb gezien, is dit toch één van de minst vervelende. Boeken van Ronald Giphart zijn nou niet bepaald mijn favorieten, maar als film werkt het verhaal van de eigengereide Phileine en haar vriend, die verzwijgt dat hij naakt in een Romeo en Julietbewerking staat, prima.

time team episodes De taal, vooral in de eerste paar scènes, komt direct uit het boek van Giphart en werkt me dan ook direct op de zenuwen. De manier van filmen, stapjes die Phileine uit het verhaal doet om commentaar te leveren op het gebeuren en het acteerwerk van Kim van Kooten en Michiel Huisman maakt alles goed. Een prima film om een avondje mee op de bank te zitten.

opzetten digitale nieuwsbrief Getagd , , , , , , .thuiswerk inpakken apeldoorn Bladwijzer de college van bestuur ru.

Geef een reactie

gwen van poorten string Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. start centraal examen 2018.