vader twan kuijper Jacques Perk, “Gedichten”

doet krentenbaard zeer  Beoordeling: 3 sterren

lijn aan hengel De gedichten van Jacques Perk zijn vanaf het eerst verschijnen zo ‘hoog in de markt gezet’, dat het bijna onmogelijk is nog iets te schrijven over deze gedichten, zonder het juk van die hele historie te voelen. Toch heb ik geprobeerd deze gedichten te lezen zonder alle kennis hierover. En de gedichten getuigen van talent. Het zijn degelijke verzen met een boodschap die past binnen de tijd. Degelijk, maar niet zo mooi als bijvoorbeeld de verzen van Gorter van nog geen decennium later.

films omniversum den haag Getagd , , , , , .hoeveelheid bloed mens Bladwijzer de blij met draadjes.

Geef een reactie

vergunning overkapping tuin achter Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. speelgoed euro pallet.