snel geld verdienen kind Menno Wigman, “Zwart als kaviaar”

sokken breien op rondbreinaald  Beoordeling:5 sterren

wat zijn okras Sinds ik Menno Wigman op de studentenfinale van Onbederf’lijk Vers heb zien voordragen ben ik fan van deze man. Hij schrijft mooie gedichten, inderdaad ‘romantisch en robuust’, zoals de flaptekst vermeldt. Met name het gedicht Leerplicht vind ik erg mooi en herkenbaar. Iedereen móét gewoon een bundel van Wigman in de kast hebben staan en eens in de zoveel tijd weer even op het nachtkastje leggen om van te genieten voor het slapengaan.

helpt hardlopen bij afvallen Getagd , , , , , .rekenen omtrek en oppervlakte Bladwijzer de stone et eric charden.

Geef een reactie

iets tussen een brommer en een motor Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. altijd de laatste.