haar masker ei Nijmegenonline.nl – 13 februari 2008

open dicht waterkraan zaak op orde D66 – Valentijnstaart concierges De Hazesprongachtste groepers huilen niet joep
Bron: nijmegenonline.nl [bericht niet langer online]

shirt percy jackson d66-2008-02-14-taart-concierges-500.jpg

clay for dikes Nijmegen, 13 februari 2008

woorden thema herfst letter s minster hotel york opera vpn for windows 7 D66 Nijmegen verrast conciërges met taart

nieuwste provincie van canada Woensdagmiddag 13 februari bezochten fractievoorzitter Duco Bodewes en fractievolger Wim Pelgrim van D66 Nijmegen basisschool De Hazesprong om de jaarlijkse valentijnsdagtaart uit te delen. De conciërges, die van niets wisten, werden door alle leerlingen van de school in een erehaag opgewacht, waarna Duco Bodewes onder luidt gejuich de heerlijke taart uitreikte.

skydiving in een ruimte miami Afgelopen maand kon iedereen in Nijmegen conciërges nomineren. Wim Pelgrim van D66 Nijmegen: ‘We zijn overstelpt met reacties, vooral van leerlingen maar ook van docenten en ouders. Geweldig dat het zo leeft! Een school kan geen goed onderwijs bieden zonder de ondersteuning van een goede conciërge’.

new york primary Wim Pelgrim van D66 Nijmegen over het winnende conciërgeduo: ‘Henny en Rob staan altijd voor iedereen klaar. Ze doen veel onzichtbaar werk en zijn nergens te beroerd voor. En ze werken fantastisch met elkaar samen, het is voor iedereen die op de Hazesprong leert en werkt een onafscheidelijk duo’.

blaze and the monster machines taart De voorgaande Valentijnsdagtaarten gingen naar de Lindenberg en het Steigertheater (2007), de bewoners van Lent die zich bezighouden met verkeersplannen (2006), Doornroosje (2005) en docenten op het ROC (2004).

cafe olympia amsterdam Getagd , .brands of zinc and folic acid Bladwijzer de rose quartz steen.

Geef een reactie

gezocht normale ouders Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. gucci riem women tijger.