eerste philips televisie René Appel, “Geweten”

eten nunspeet pasen 2018  Beoordeling: 3 sterren

geluid zien in kleuren kunst Geweten is een roman over een groepje jongeren dat vlak na de Tweede wereldoorlog fataal ontspoort in de voor hen deprimerende sfeer van wederopbouw en kleinburgerlijk optimisme. Bijna vijftig jaar later keert Peter van Galen, een van de leden van het groepje, terug naar de plaats waar het drama zich heeft afgespeeld, op zoek naar de waarheid over een duister verleden: wat is er precies gebeurd en waarom is het gebeurd? Stukje bij beetje ontdekt hij de schokkende realiteit van een jeugdgekte die op een verbijsterende manier uit de hand is gelopen.

taylor acoustic guitar Geweten is een spannend boek, zonder veel opsmuk of diepere bedoelingen. In hoofdstukken waarin heden en verleden elkaar afwisselen worden langzaam alle open plekken ingevuld en alle dwaalsporen en vermoedens opgelost.Een leuk en ontspannend boek, maar voor de wat geoefende lezer niet echt een uitdaging.

waarderen van een conflict Getagd , , , , , .schut flexible packaging Bladwijzer de beveiliging pc beste.

Geef een reactie

gebruikte leren stoelen Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. canada vancouver island.