heren luchtjes top 10 Antoine de Saint-Exupéry, “De Kleine Prins”

onlineklas oefenen erbij en eraf  Beoordeling: 5 sterren

frank eerhart ik zie de zee De hoofdpersoon in dit van oorsprong Franse (kinder)boek woont op een kleine planeet met drie vulkaantjes, waarvan er twee werken (en de derde… nou ja, je weet nooit. ..) en een roos. Op een dag verlaat de prins de planeet, om te zien hoe de rest van het heelal eruit ziet, en hij bezoekt verschillende andere planeetjes.

dams in pondicherry Aangekomen op aarde ontmoet het prinsje na enkele omzwervingen de verteller en vraagt hem om een schaap te tekenen. Er volgen enkele gesprekken tot het prinsje in de woestijn een slang ontmoet, die hem bedreigt. De verteller jaagt de slang weg en neemt daar afscheid van het prinsje, maar het prinsje gaat nog niet weg. De volgende ochtend komt de verteller weer op die plek aan en ziet dat het prinsje weg is.

jenny de munck Het lieflijke verhaal van de kleine prins is een lust voor elke lezer. De fantasie waarmee dit sprookje is geschreven is voor zowel kinderen als volwassenen boeiend en zal voo renkele leuke (voor)leesuren zorgen. Een toppertje!

durf jij het aan Getagd , , , , , .aangepast vervoermiddel minder validen Bladwijzer de maak zelf de zin van je leven.

Geef een reactie

dafne grond rio Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. sean henry sculptures.