besluit kwaliteit leefomgeving 2017 Remco Campert, “Het leven is vurrukkulluk”

schrijven sorat op muur  Beoordeling: 4 sterren

stukken ter verzending De debuutroman van Remco Campert vertelt het verhaal van twee vrienden, de pianist Mees en de dichter Boeli. Ze wandelen in het Vondelpark en komen daar het zestienjarige meisje Panda tegen. Ze zijn op slag verliefd, maar Mees is de meest doortastende en lokt haar in zijn bed. Intussen heeft Pana tweehonderd gulden gestolen van een grijsaard. Van het gestolen geld wordt een groot feest aangericht.
Diverse verhaallijnen starten als losse draadjes, maar worden uiteindleijk samengevlochten tot een mooi geheel.

as akkoord op ukulele Hoewel de roman wat gedateerd is wat betreft inhoud, is het verhaal ook ruim veertig jaar na de eerste verschijning zeer leesbaar. Het taalgebruik is zeer amusant met woorden als ‘vurrukkulluk’ (verrukelijk) en ‘nijslollie’ (in een ijslolly) en het hele verhaal leest als een trein. De diverse verhaallijnen maken dat je oplettend moet blijven, want grijpen soms onverwacht in elkaar.

scheiden voor uitkering Al met al een aanrader, zoals veel werk van Campert!

spring arona gran hotel Getagd , , , , , .brief note format Bladwijzer de poor relations pdf.

Geef een reactie

pasfoto maken ermelo Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. rode rijst gist bijwerkingen.