gordon of the glazed moovi Onbederf’lijk Vers, “Vers verpakt; een bloemlezing uit vijf jaar Onbederf’lijk Vers”

vallei en eem hondenschool Beoordeling: 5 sterren

hoeveel fouten op theorie examen Een prachtige bundel waarmee het lustrum van het Nijmeegse (en inmiddels ook Bossche) daaru bich pyar mila de songgevierd wordt. Vijfenzeventig dichters die ooit het podium van Onbederf’lijk Vers beklommen zijn samen verpakt in deze mooi uitgegeven bundel. Gevestigde namen als Remco Campert, Ilja Leonard Pfeiffer en Joost Zwagerman worden geflankeerd door aanstormende talenten Yorgos Dalman, Willem Thies en Maarten Das.

de rijke transport De bundel geeft een prachtige doorsnede van het huidige poëzielandschap van Nederland en Vlaanderen en biedt een beginnende poëzielezer de mogelijkheid om voor het luttele bedrag van vijf euro met een grote diversiteit aan dichters kennis te maken. Een aanrader voor zowel poëzieliefhebber als poëzieleek.

jeffrey van dongen Getagd , , , , , .contact buitenlandse zaken Bladwijzer de oppassen amsterdam zuid.

Geef een reactie

bezorgen roosendaal eten Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. cole game achter gront.