beet insect dikke bult Jacques Vriens, “Ik doe niet meer mee en andere verhalen”

chinese flower design led signs Beoordeling: 3 sterren

lange mdf plaat Deze verhalenbundel van Jacques Vriens bevat negen eerder gepubliceerde verhalen, waarin een persoonlijk of ‘maatschappelijk’ probleem dat jongeren betreft aan de orde komt. De verhalen zijn Ik doe niet meer mee, Een oud schrift, Wanneer doe je eens wat terug jandoedel?, Het podium, Krielkip en Giraf, Spijbelen, Hoogtevrees, De god van opa en Leukemie.

schiet mij maar lek seizoen 1 De verhalen van Jacques Vriens zijn herkenbaar en grappig, maar ze missen naar mijn gevoel een zekere ‘beleving’. Je ziet wat er gebeurt, maar bent er niet echt bij. Dit kan enerzijds komen door de stijl van Vriens, anderzijds doordat ik door mijn leeservaring niet verrast wordt door wat er gebeurt.

gefeliciteerd alweer oma Voor jongeren (ik lees het eerste verhaal aan mijn beide brugklassen voor op dit moment) spreken de verhalen zeer aan, maar voor een wat gerijptere lezer zijn de verhalen helaas minder boeiend.

roc friese poort dng Getagd , , , , , .hondje die doei zegt Bladwijzer de 10 procent korting.

Geef een reactie

reuvers bouw oss Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. werkt nest met stadsverwarming.