bmw 6 serie occasion Jacques Vriens, “Ik doe niet meer mee en andere verhalen”

ontslag rh marine Beoordeling: 3 sterren

jack casino eindhoven Deze verhalenbundel van Jacques Vriens bevat negen eerder gepubliceerde verhalen, waarin een persoonlijk of ‘maatschappelijk’ probleem dat jongeren betreft aan de orde komt. De verhalen zijn Ik doe niet meer mee, Een oud schrift, Wanneer doe je eens wat terug jandoedel?, Het podium, Krielkip en Giraf, Spijbelen, Hoogtevrees, De god van opa en Leukemie.

chinese flower design led signs De verhalen van Jacques Vriens zijn herkenbaar en grappig, maar ze missen naar mijn gevoel een zekere ‘beleving’. Je ziet wat er gebeurt, maar bent er niet echt bij. Dit kan enerzijds komen door de stijl van Vriens, anderzijds doordat ik door mijn leeservaring niet verrast wordt door wat er gebeurt.

lange mdf plaat Voor jongeren (ik lees het eerste verhaal aan mijn beide brugklassen voor op dit moment) spreken de verhalen zeer aan, maar voor een wat gerijptere lezer zijn de verhalen helaas minder boeiend.

10 cm systeem air bustenten Getagd , , , , , .overval kruidvat winterswijk Bladwijzer de iedereen gaat er 1000 op vooruit aldus rutte.

Geef een reactie

bmi schaal kind Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. ladder maken hout.