opleiding ms office Stevo Akkerman, “Alle wegen leiden naar Evy Elise” (fragmenten)

video maken gratis Beoordeling: 4 sterren

city and colour In alle gta teile verschenen op 8 september enkele fragmenten uit het boek-in-wording Alle wegen leiden naar Evy Elise van Stevo Akkerman.

zender voor 2 70 6m en hf Maria en de mannelijke ik-figuur verliezen hun tweede kind, Evy Elise, op de dag van haar geboorte. De ik-figuur beschrijft hoe in de periode hierna hij en zijn vrouw van elkaar vervreemden (hij is voormalig gereformeerde, zonder kerkelijk geloof, zij wordt actief binnen de pinkstergemeente) en hoe het verdriet hen elke keer weer leidt naar Evy Elise.

trip notarissen groningen Het zijn zeer emotionele fragmenten die veel beloven voor het volledige werk. De gepresenteerde ingrediënten (het verlies van een kind, de geloofskwestie, een gespannen huwelijk) kunnen voor een inhoudelijk zeer bijzonder boek zorgen. De stijl van Akkerman, die in korte bondige zinnen zonder opsmuk zijn verhaal neerschrijft, is hierbij zeer plezierig, want het voorkomt een theatraal ‘over-the-top’-verhaal.

buren den haag Getagd , , , , .grootste lampenwinkel van nederland Bladwijzer de kunnen bourkes en kanaries samen in voliere.

Geef een reactie

portglaasjes bewerkt glas Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. werken bij deli xl.