eric wild sportmassage Stevo Akkerman, “Alle wegen leiden naar Evy Elise” (fragmenten)

city and colour Beoordeling: 4 sterren

trip notarissen groningen In zender voor 2 70 6m en hf verschenen op 8 september enkele fragmenten uit het boek-in-wording Alle wegen leiden naar Evy Elise van Stevo Akkerman.

aarti mp3 song Maria en de mannelijke ik-figuur verliezen hun tweede kind, Evy Elise, op de dag van haar geboorte. De ik-figuur beschrijft hoe in de periode hierna hij en zijn vrouw van elkaar vervreemden (hij is voormalig gereformeerde, zonder kerkelijk geloof, zij wordt actief binnen de pinkstergemeente) en hoe het verdriet hen elke keer weer leidt naar Evy Elise.

dhl punten almere Het zijn zeer emotionele fragmenten die veel beloven voor het volledige werk. De gepresenteerde ingrediënten (het verlies van een kind, de geloofskwestie, een gespannen huwelijk) kunnen voor een inhoudelijk zeer bijzonder boek zorgen. De stijl van Akkerman, die in korte bondige zinnen zonder opsmuk zijn verhaal neerschrijft, is hierbij zeer plezierig, want het voorkomt een theatraal ‘over-the-top’-verhaal.

aardig vaardig waardig Getagd , , , , .echte fudge kopen Bladwijzer de boek eos 6d mark ii.

Geef een reactie

augustus prew the secret of moonacre Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. report on time.