flying blue miles schenken Boris van der Ham, “Voortrekkers & Baanbrekers”

expert bosch wasmachine Beoordeling: 3 sterren

deken drops paris Tweede Kamerlid Boris van der Ham zet in Voortrekker & Baanbrekers helder uiteen op welke manier sinds het referendum over de Europese Grondwet is omgegaan met het onderwerp Europa. Diverse argumenten van eurosceptici worden behandeld en met enkele rake voorbeelden of tegenargumenten genuanceerd of van tafel geveegd.

verre bergen stichting Hoewel ik het een goed boekje vind, met name vanwege het geluid dat hij hiermee laat horen, mis ik een wat concretere invulling van ‘wat nu?’. Hoe moet het nieuwe verdrag er in Boris’ ogen wel uit zien? Op welke terreinen samenwerking en op welke niet? De toekomst is voor eenieder onbekend en Nederland als taal ontwikkeling peutersis een aanlokkelijk vooruitzicht, maar: hoe?

schiet targets maken Het boekje is zeer leesbaar en duidelijk geschreven. Enige aanmerking die ik op de vorm nog heb is het feit dat het in zo’n rap tempo is geproduceerd dat er enkele zeer storende spel-, schrijf- en zetfouten zijn blijven staan, die met één keer extra lezen makkelijk te verhelpen waren geweest.

rock and roll diner nederland Het was minder dan ik ervan gehoopt had, maar wel een leuk, leerzaam en goed boekje om het anti-Europasentiment dat heden ten dage heerst te doorbreken.

thee en cookies Getagd , , , , .boot jazzy b lyrics Bladwijzer de otten bouw ederveen.

Geef een reactie

gouden kussens kinderkamer Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. chloe zonnebrillen echtheid.