alleen bouwgrond financieren Rutger Kopland, “Herinneringen aan het onbekende: Een keuze uit eigen werk”

leuke glitter achtergronden Beoordeling: 4 sterren

tekort begroting tytsjerksteradiel In de gedichten van Kopland spreekt mij een bepaald gevoel en zijn gebruik van de taal zeer aan. Ze raken me direct, maar zijn ook na wat langer nadenken prachtig. Kopland is een meester, hoewel niet alle gedichten in deze bloemlezing mij even zeer aanspreken. Het onderstaande vond ik (denk ik) de mooiste:

bibliotheek netwerk zhzo GA NU maar liggen liefst in de tuin
de lege plekken in het hoge gras, ik heb
altijd gewild dat ik dat was, een lege
plek voor iemand, om te blijven.

francis lanen de haan Getagd , , , , , .broertjes en zusjes boek sheila Bladwijzer de gratis gsm tracking.

One Response to Rutger Kopland, “Herinneringen aan het onbekende: Een keuze uit eigen werk”

  1. vormen voorziening dubieuze debiteuren simple attitude shayari zeggen:

    mark admiraal az speaker In september 2010 heb ik deze bundel eens opnieuw uit de kast gepakt. Ik ben nu wat minder enthousiast, vooral omdat ik inmiddels wat andere bundels van Kopland ken. Toch blijft het bovenstaande gedicht het mooiste in de bundel (zeker weten).

Geef een reactie

verstappen sky sports Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. hoeveel asperges per persoon hoofdgerecht.