verf allergie symptomen Rutger Kopland, “Herinneringen aan het onbekende: Een keuze uit eigen werk”

bibliotheek netwerk zhzo Beoordeling: 4 sterren

plastjes over zuster liefde In de gedichten van Kopland spreekt mij een bepaald gevoel en zijn gebruik van de taal zeer aan. Ze raken me direct, maar zijn ook na wat langer nadenken prachtig. Kopland is een meester, hoewel niet alle gedichten in deze bloemlezing mij even zeer aanspreken. Het onderstaande vond ik (denk ik) de mooiste:

groepen organismen bacterien GA NU maar liggen liefst in de tuin
de lege plekken in het hoge gras, ik heb
altijd gewild dat ik dat was, een lege
plek voor iemand, om te blijven.

laarzen golden goose boots Getagd , , , , , .erica vuurwerk nijmegen Bladwijzer de sociale functie van het haar.

One Response to Rutger Kopland, “Herinneringen aan het onbekende: Een keuze uit eigen werk”

  1. bengaalse tijger siberische tijger gezien in engels zeggen:

    titel rb belastingadviseur In september 2010 heb ik deze bundel eens opnieuw uit de kast gepakt. Ik ben nu wat minder enthousiast, vooral omdat ik inmiddels wat andere bundels van Kopland ken. Toch blijft het bovenstaande gedicht het mooiste in de bundel (zeker weten).

Geef een reactie

mak full form Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. villa jordan ohrid.