foto fleischmarkt vienna J.M.A. Biesheuvel, “Een overtollig mens” (boekenweekgeschenk 1988)

1 voor twaalf suriname Beoordeling:  4 sterren

auto nl enschede Dit is mijn eerste kennismaking met Biesheuvel (volledigheidshalve moet ik wel zeggen dat ik in het mastercollege negentiende-eeuwse letterkunde van Rob van der Schoor, waarin het onderwerp Melancholie aan bod kwam Biesheuvel als een van de twintigste-eeuwse voorbeelden van melancholie de revue heeft gepasseerd, maar ik heb destijds alleen uit de tweede hand iets over zijn werk kunnen vernemen) en ik moet zeggen dat deze kennismaking een zeer aangename is geweest. Het boekenweekgeschenkje is erg leuk en humoristisch geschreven. Biesheuvel verstaat de kunst om een stukje uit een mensenleven te nemen en dit zonder bijzonder begin of einde met lichte ironie te beschrijven en zijn personages een kleine tic mee te geven. Een aanrader en ik ga zeker meer van hem lezen.

piano oefeningen voor dummies pdf Getagd , , , , , .museum jeugd universiteit leiden Bladwijzer de van uren naar minuten rekenen.

Geef een reactie

staff room design Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. muziekstuk voor piano zonder noten top 40.