huizen adelbrechtgaarde apeldoorn Toon Tellegen, “Raafvogels”

kleuren olieverf mengen  Beoordeling: 3 sterren

verschijnselen ziekte lyme Deze dichtbundel van Toon Tellegen is mooi, maar blijft voor mij wat in de schaduw van zijn geweldige dierenverhalen staan. De gedichten in deze bundel beginnen allemaal met “Mijn vader” en doordat ik slechts één gedicht heb kunnen vinden dat ik zou kunnen verbinden aan míjn vader, doen de gedichten me niet veel, hoewel ze stilistisch wel de verfijnde hand van Tellegen laten zien. Mooi en in zekere zin een emotievolle bundel, maar niet briljant.

geslaagd leuk plaatje Getagd , , , , , .courteney cox johnny mcdaid Bladwijzer de beter laat als nooit feestje.

Geef een reactie

badkamer ikea ontwerpen Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. mal deurkruk gaten downloaden.