gratis trouwen haaksbergen Tom Lanoye, “Kartonnen dozen”

alimentatie betalen kinderen  Beoordeling: 4 sterren

isaac coster mallens Kartonnen dozen is een autobiografisch verhaal waarin Tom Lanoy aan de hand van de dozen, die de archieven van zijn leven bevatten het verhaal van zijn jeugd vertelt. Achtereenvolgens komen de reizen, georganiseerd door de ziektenkostenverzekering naar Zwitserland of naar Oostenrijk, de ontluikende homoseksualiteit en zijn middelbare schooltijd voorbij.

netwerk dordrecht vacatures Een leuk boek dat, ondanks zijn soms wat stugge taalgebruik, blijft boeien tot het einde. Het verhaal over een puberjongen en zijn onbereikbare en onbeantwoorde liefde zal bij veel lezers melancholische herinneringen oproepen. Het feit dat het hier om de liefde van Tom voor een andere jongen (Z.) gaat, doet hier niets aan af. De liefde die wordt beschreven is zo mooi, dat het over alle grenzen van seksuele voorkeur uitstijgt.

eric clapton tears in heaven chords Getagd , , , , , .tandarts flach purmerend Bladwijzer de sebastian ghita sotia.

Geef een reactie

economie suriname 2017 Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. misselijk afbouwen citalopram.