vrienden boekje vragen Kluun, “Komt een vrouw bij de dokter”

water met smaak Komt een vrouw bij de dokter / Goedkope editie<br>Kluun Beoordeling: 4 sterrenvolledig uittrekbare ladegeleiders 250mm
Koop “Komt een vrouw bij de dokter” van Kluun

advocaat kremer nijmegen Stijn en Carmen behoren tot de hip, healthy and wealthy. Ze hebben beiden een eigen bedrijf en zijn de trotse ouders van de eenjarige Luna. Aan geld en vrienden geen gebrek. Ze leven als God in Amsterdam. Totdat bij de mooie en optimistische Carmen borstkanker wordt geconstateerd. Op slag verandert hun wereld in een rollercoaster-rit langs artsen en ziekenhuizen. De hedonistische Stijn gaat trouw mee naar Carmens chemokuren en bestralingen, maar stort zich ’s avonds in het nachtleven en op de vrouwen van Amsterdam, Miami en Breda. Naarmate Carmens dood nadert, komen ze echter weer nader tot elkaar.

baby 2 maanden verkouden Hoewel het boek stilistisch weinig te bieden heeft, is het zo eerlijk en puur, dat het in één ruk uitleest. De (soms wat gezochte) motto’s geven ieder hoofdstuk een bepaalde sfeer en hoe eens of oneens je het ook kunt zijn met Stijn, het is vertederend, prachtig en een absolute aanrader! (en ja, ook ik moest huilen…)

van oosten makelaar Getagd , , , , , .ouders zijn belangrijk Bladwijzer de road house wognum.

One Response to Kluun, “Komt een vrouw bij de dokter”

  1. van canto the final countdown Pingback:dame edna assistente

Geef een reactie

wat voor soort eten heb je in amerika Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. vissen vrouw en steenbok man.