eenvoudige snelle vegetarische voorgerechten Geert Mak, “De brug” (boekenweekgeschenk 2007)

klein kleding putten Beoordeling: 2 sterren

hond ontstoken ogen Op de Galatabrug in Istanbul (Turkije) werken diverse markante figuren die door Mak in dit boekenweekgeschenk worden beschreven. Deze beschrijvingen zijn vervlochten met stukken historie en enkele hedendaagse maatschappelijke issues die de figuren op de brug bezig houden.

pizza maffia boek achterkant Het geschenk van dit jaar viel me erg tegen. Ik vond het taai en weinig boeiend. De verschillende verhalen en de historie interesseren mij in principe wel, maar het duurt me te lang en zonder plot, clou of bedoeling raak ik al snel het spoor bijster… Helaas. Volgend jaar beter!

wat wilde hitler met de oorlog bereiken Getagd , , , , , , .vind jij of vind jij spelling Bladwijzer de marie kroyer danish painter.

Geef een reactie

kappa lambda ratio Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. infomatie over planeet saturnus.