sterren grote beer Geert Mak, “De brug” (boekenweekgeschenk 2007)

pizza maffia boek achterkant Beoordeling: 2 sterren

login whatsapp web Op de Galatabrug in Istanbul (Turkije) werken diverse markante figuren die door Mak in dit boekenweekgeschenk worden beschreven. Deze beschrijvingen zijn vervlochten met stukken historie en enkele hedendaagse maatschappelijke issues die de figuren op de brug bezig houden.

draak in het jaar van de haan Het geschenk van dit jaar viel me erg tegen. Ik vond het taai en weinig boeiend. De verschillende verhalen en de historie interesseren mij in principe wel, maar het duurt me te lang en zonder plot, clou of bedoeling raak ik al snel het spoor bijster… Helaas. Volgend jaar beter!

proeven en meer aalsmeer Getagd , , , , , , .salaris leerkracht speciaal onderwijs Bladwijzer de leuke onderwerpen spreekbeurt groep 8.

Geef een reactie

drop up box Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. leeftijd old engelse bulldog.