regel hidden excel Connie Palmen, “I.M.”

studio ditte vogelhuisje I.M.<br>Connie Palmen Beoordeling: 3 sterren

kurt rogiers en vrouw Connie Palmen en Ischa Meijer zijn voor elkaar bestemd, dat is vanaf hun eerste ontmoeting duidelijk. I.M. beschrijft hun liefdesrelatie door de ogen van Connie Palmen, de wijze waarop zij het overlijden van Ischa heeft beleefd en de rouwperiode die volgde.

sterke beer baby Het is best een aardig boek, geschreven in de leuke schrijfstijl die Connie Palmen eigen is, maar het boek kan me niet boeien. Er zit geen lijn, geen plot in en de filosofische bespiegelingen die je vaker in boeken van Palmen aantreft, zijn hier ook niet zo veel aanwezig. Aardig, maar niet geweldig…

vertaling purpose justin bieber Getagd , , , , , .karambit ruby en sapphire Bladwijzer de organen menselijk lichaam wikikids.

One Response to Connie Palmen, “I.M.”

  1. twee aderige kabel Pingback:carlos alberto 1970

Geef een reactie

james sadler theepot Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. diana rigg 2015.