mobieltje nokia simlock vrij Harry Mulisch, “Het zwarte licht”

uitleg dashboard renault megane 2010 Het zwarte licht<br>Harry Mulisch Beoordeling: 3 sterren

grace one bike Het zwarte licht is het relaas van één dag uit het leven van de klokkenspeler Maurits Akelei. Het is zijn verjaardag, en toevallig ook de dag dat sommige beweren dat de wereld zal vergaan, en Akelei heeft zich voorgenomen om een feestje te organiseren. Hij is een klein volstrekt eenzaam mannetje, dat eens zijn hart heeft verloren aan de grote blonde Marjolein (die hij echter eens met een ‘echte neger’ heeft aangetroffen), en alleen iedere dag zijn beiaard bespeelt, zó dat alle mensen naar hem moeten luisteren. Als hij een (dodelijk saai) feestje viert, verschijnt er een zwarte zon aan de hemel; mensen verzamelen zich in de straten en Maurits sluit zich bij hen aan. Voor het eerst in lange tijd voelt hij zich weer bij de wereld horen.

privacy bij ziekte Het Zwarte licht is en echte Mulisch: rijk van taal, vol verwijzingen en haast ondoorgrondelijk. Het is een puzzel waarvan de stukjes nog eens doormidden zijn geknipt. Een leuk boek, maar ik vind het geen aanrader. Een meer ervaren literatuurlezer kan er, denk ik, plezier aan beleven, maar het is zeker geen boek voor het grote publiek.

kussen rug met rits Getagd , , , , , .laptop werkt niet op opgeladen accu Bladwijzer de prive stoelen bioscoop.

One Response to Harry Mulisch, “Het zwarte licht”

  1. gratis vrijen met een meisje Pingback:toch geen frozen shoulder

Geef een reactie

veilig thuis noord holland Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. meiden van holland kanaal ziggo.