live dj punjab com [Anoniem], “Abele spelen” (hertaling: Gerrit Komrij)

adres kerstmarkt dusseldorf Beoordeling: 4 sterren

techniek bieb eindhoven De abele (=edele) spelen zijn die vier oudste bekende Nederlandstalige toneelstukken van wereldlijke (niet religieuze) aard. De stukken zijn Esmoreit, Gloriant, Lanseloet van Denemerken en Vanden Winter ende vanden Somer. Alle vier de stukken behandelen een liefdesthema in de stijl van de hoofse liefde en worden gevolgd door een klucht.*

scherm tablet weergeven op pc Voor de liefhebber van middeleeuwse literatuur een absolute aanrader. Leuke stukken, hoewel ik Van den zomer ende van den winter minder leuk vond. Grappige kluchten en mooie edele verhalen en dat alles op rijm! Heerlijk, heerlijk!

ongeval utrechtseweg renswoude *Gebaseerd op een artikel van tandarts ong roermond

anthony de mello Getagd , , , , , .puur events amsterdam Bladwijzer de ivoren kruis mondzorg.

Geef een reactie

gebruikte ml mercedes Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. respect vs fear.