gordon kookboek ik ben niet suiker [Anoniem], “Abele spelen” (hertaling: Gerrit Komrij)

scherm tablet weergeven op pc Beoordeling: 4 sterren

boven been oefeningn De abele (=edele) spelen zijn die vier oudste bekende Nederlandstalige toneelstukken van wereldlijke (niet religieuze) aard. De stukken zijn Esmoreit, Gloriant, Lanseloet van Denemerken en Vanden Winter ende vanden Somer. Alle vier de stukken behandelen een liefdesthema in de stijl van de hoofse liefde en worden gevolgd door een klucht.*

tandarts ong roermond Voor de liefhebber van middeleeuwse literatuur een absolute aanrader. Leuke stukken, hoewel ik Van den zomer ende van den winter minder leuk vond. Grappige kluchten en mooie edele verhalen en dat alles op rijm! Heerlijk, heerlijk!

echt typisch nederlands eten *Gebaseerd op een artikel van heeft rentenieren wel zin

krant schuren knutselideeen voor ouderen Getagd , , , , , .frank jan g Bladwijzer de catherine zeta jones hair color.

Geef een reactie

weeke delen kanker Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. best anti crise 2016 download.