weer miami oktober Jan de Cock, “Hotel Prison”

vrijen liefde afbeeldingen Beoordeling: 3 sterren

recept cannelloni spinazie ricotta Een prachtig autobiografisch “reisboek”, waarin Jan de Cock enkele verhalen van gevangenen en zijn eigen impressies van het verblijf in bijna zestig gevangenissen over de gehele wereld heeft opgetekend. Van Afrika tot Zuid-Amerika, van Europa tot Azië, overal zijn gevangenissen anders, maar ook erg hetzelfde.

zwarte rijst gezond Jan de Cock (ooit gast in LateLetterenLive) is een inspirerende man en Hotel Prison is een inspirerend boek. De schrijfstijl is wat journalistiek en vereist daardoor wel een oprechte interesse in andere culturen om het boek boeiend te blijven vinden. Het is mij daarom ook nog niet gelukt het in één keer uit te krijgen. Toch vind ik het boek zeker de moeite waard.

best dsquared cap Getagd , , , , , .foto voor iemand die altijd plaagt op app Bladwijzer de verkocht buizerdstraat maassluis.

Geef een reactie

ralph lauren admiral Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. merlijn de tovenaar afbeelding.